Informatie

Openingstijden
Wegens COVID-19 zal seizoen 2021 later starten; vanaf woensdag 9 juni 2021 zijn wij weer geopend, onder een aantal voorwaarden.
Het park is geopend van woensdag- tot en met zondagmiddag van 13.00u-18.00u. Seizoen Beelden 2021 loopt tot en met zondag 31 oktober 2021.

Omwille van uw, maar ook onze veiligheid hebben wij diverse maatregelen getroffen om het park op een verantwoorde manier te openen;
– Landgoed Anningahof is uitsluitend te bezoeken wanneer u gereserveerd heeft via onze website (zie knop hieronder);
– Houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand, van elkaar en van onze medewerkers;
– De binnenruimtes zijn toegankelijk met een mondkapje, per binnenruimte is er aangegeven hoeveel personen er maximaal in betreffende ruimte mogen zijn;
– Bent u afgelopen twee weken ziek geweest of heeft u last van verkoudheidsklachten, stel uw bezoek dan uit;
– Betaal bij voorkeur met pin;
– Volg de aangegeven instructies en richtlijnen van onze medewerkers op,
– Houd u aan het éénrichtingsverkeer van het park.

Tickets reserveren:
Via onderstaande knop kunt u tickets reserveren. Om te reserveren werken wij met www.onlineafspraken.nl. Uw gegevens worden uitsluitend voor deze reservering gebruikt.

Reserveer nu

Wegwerkzaamheden en bereikbaarheid:
Landgoed Anningahof ligt aan het begin van de N340 (Hessenweg). Vanaf augustus tot en met eind 2021 zijn er veel werkzaamheden aan en rondom de N340. Landgoed Anningahof blijft bereikbaar!

Vanaf 16 oktober:
Vanaf de A28 (zowel uit het noorden als het zuiden) neemt u AFRIT 21 richting Dalfsen/Ommen. U komt op de nieuwe N340. Op de N340 neemt u direct de eerste afrit (richting Hessenpoort/Berkum), waarna u na een bocht onder aan de afrit bij stoplichten komt. Bij de stoplichten slaat u links af richting Zwolle (richting de Vechtbrug). Nog voor de Vechtbrug slaat u op de rotonde links af en gaat u direct weer links.
U komt op een nieuw aangelegde verbindingsweg naar de oude Hessenweg. Aan het begin van de oude Hessenweg vindt u Landgoed Anningahof.

Prijzen:
Entree:

Volwassenen       € 7,50
Kind                      € 3,-
Seizoenskaart     € 13,-

Consumpties:
Koffie/thee          € 1,50
Frisdrank            € 1,50
Wijn/bier            € 2,00

Vechthal:
Wilt u met een groep komen? Neem voor groepen/vergaderingen/catering in de Vechthal voor resereringen altijd contact op via info@anningahof.nl.

 

Plattegrond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene regels op Landgoed Anningahof:
– Het verblijf in het park is voor eigen risico. Landgoed Anningahof is niet aansprakelijk voor eventuele schade t.g.v. welke oorzaak dan ook;

– Wij verzoeken u de bloemenweide niet te betreden;
– U wordt verzocht uitsluitend op de gemaaide paden en/of de verharde weg te lopen;
– In verband met de waterpartijen en de kwetsbaarheid van de kunst vragen wij u nadrukkelijk goed toezicht op uw kinderen te houden;
– Honden zijn alleen aangelijnd toegestaan;
– In het gehele park geldt wegens brandgevaar een algeheel rookverbod;
– Fotograferen mag alleen t.b.v. eigen gebruik;
– Kunst is kwetsbaar, wees voorzichtig.